Over ons

Transportbedrijf Wim van Zanten

Met een diversiteit aan vervoersopdrachten bedient het bedrijf een groot aantal opdrachtgevers in de regio. Transportbedrijf Wim van Zanten is een transportbedrijf dat zich kenmerkt door een groot aantal vervoersbewegingen in vooral Noord-Nederland. Het bedrijf is gespecialiseerd in met name regionaal maar ook landelijk vervoer en heeft bewezen veelzijdig en betrouwbaar te zijn. Het weet met een no-nonsense mentaliteit materialen op de juiste plaats en binnen de afgesproken tijd af te leveren. Het type vervoer varieert van grondstoffen, bouwmaterialen tot agrarische producten en het bedrijf beschikt over diverse opleggers, kippers en tautliners. In voorkomende gevallen zijn deze voorzien van een kooiaap.

Flexibel en vlot

Het bedrijf kent een grote mate aan flexibiliteit en ontleent haar verdiensten uit de vlotte afhandeling van de opdrachten. Met een diversiteit aan vervoersopdrachten bedient het bedrijf een groot aantal opdrachtgevers in de regio. Door een breed netwerk kan het bedrijf flexibel inspelen op de vraag in de markt en wordt een brede personele bezetting ingezet bij ad hoc en onverwachte opdrachten.

Het bedrijf wordt geleid door eigenaar Wim van Zanten. Samen met enkele vaste werknemers en een ruim bestand aan betrouwbare invalkrachten wordt elke opdracht op maat uitgevoerd. Het bedrijf is van oorsprong gevestigd in Stedum - Op Niehof – , van waaruit de planning en organisatie wordt gerealiseerd. Het bedrijf kent een grote mate aan flexibiliteit en ontleent haar verdiensten uit de vlotte afhandeling van de opdrachten.

No-nonsense mentaliteit

Transportbedrijf Wim van Zanten is een transportbedrijf dat zich kenmerkt door een groot aantal vervoersbewegingen in vooral Noord-Nederland. Het bedrijf is gespecialiseerd in met name regionaal maar ook landelijk vervoer en heeft bewezen veelzijdig en betrouwbaar te zijn.

Het weet met een no-nonsense mentaliteit materialen op de juiste plaats en binnen de afgesproken tijd af te leveren. Het type vervoer varieert van grondstoffen, bouwmaterialen tot agrarische producten en het bedrijf beschikt over diverse opleggers, kippers en tautliners. In voorkomende gevallen zijn deze voorzien van een kooiaap. Met een diversiteit aan vervoersopdrachten bedient het bedrijf een groot aantal opdrachtgevers in de regio.

Wagenpark

Het bedrijf toont zijn kracht in flexibiliteit en snelheid in onverwachte opdrachten. Het wagenpark bestaat uit diverse trucks waaraan tautliners (met kooiaap) en kippers gekoppeld worden. De vrachtwagens vervoeren voor een groot deel stukgoederen vanuit de bouwsector en agrarische producten, zoals gipsplaten, kunstmest en suikerbieten.
Ook wordt het bedrijf veelvuldig ingezet voor incidentele particuliere opdrachten. Het bedrijf toont zijn kracht in flexibiliteit en snelheid in onverwachte opdrachten. Vooraf wordt een prijsopgave verstrekt.

Breed netwerk

Door een breed netwerk kan het bedrijf flexibel inspelen op de vraag in de markt en wordt een brede personele bezetting ingezet bij ad hoc en onverwachte opdrachten. Het bedrijf wordt geleid door eigenaar Wim van Zanten. Samen met enkele vaste werknemers en een ruim bestand aan betrouwbare invalkrachten wordt elke opdracht op maat uitgevoerd. Het bedrijf is van oorsprong gevestigd in Stedum - Op Niehof – , van waaruit de planning en organisatie wordt gerealiseerd. Het bedrijf kent een grote mate aan flexibiliteit en ontleent haar verdiensten uit de vlotte afhandeling van de opdrachten.

Over ons

Transportbedrijf Wim van Zanten is een familiebedrijf en op dit moment is de derde en vierde generatie actief in het bedrijf. Al voor de tweede wereldoorlog ging (over)grootvader Willem van Zanten met zijn vrachtwagen op pad. Hij had het bedrijf samen met de familie Kloosterboer. Als eerste ging zoon Wob meewerken in het bedrijf en later werden zijn broers Jan en Wim daaraan toegevoegd. Jarenlang werd het bedrijf aangestuurd door Wob, Jan en Wim en was Lommerts Delfzijl de belangrijkste opdrachtgever.

De jaren 70

In de jaren 70 zijn de broers Jan en Wim gestopt met een functie in het bedrijf en is Wob als overgeblevene alleen verder gegaan. In die tijd vervoerde het bedrijf agrarische producten, zoals stro en suikerbieten. In 1982 trad zijn zoon Wim toe en hij is de huidige eigenaar van het bedrijf. Inmiddels is zijn zoon Wolter ook werkzaam in het bedrijf. Wolter werkt deels in het bedrijf en heeft ook deels een eigen bedrijf

Industrieën en grote werkgevers

In de jaren 70 en 80 reed het bedrijf voor Lommerts en waren alle industrieën en grote werkgevers in Delfzijl zoals Norgips, Aldel, NKF en Terminal opdrachtgever. Er werd gereden met gipsplaten, aluminium, haspels, oud papier en hout. Tegenwoordig is het bedrijf gespecialiseerd in het vervoer van suikerbieten, zand, agrarische producten en bouwmaterialen. Het bedrijf werkt voor een deel in opdracht van Nabek Hoogezand en voor Lafarge Delfzijl.

parallax background

Bel of e-mail ons
gerust als u vragen heeft.


Neem contact met ons op