Locatie’s

Locatie Stedum

Het bedrijf is, sinds Wob van Zanten de bedrijfsvoering deed, gevestigd aan de Lopsterweg 2 in Stedum. Van hieruit worden ook de planning en organisatie bewerkstelligd en biedt het pand ruimte aan nog enkele bedrijven.

Ineke van Zanten, partner, werkt deels in de transportorganisatie, en heeft daarnaast haar eigen tekstbureau Op Niehof. Zoon Wolter van Zanten houdt op deze locatie ook zijn eigen transportbedrijf, in combinatie met die van zijn vader. Dochter Evelien van Zanten is grafisch ontwerper. Zij voert haar bedrijfstaken uit gecombineerd met een studie aan Academie Minerva van de Hanzehogeschool te Groningen.

Locatie Delfzijl

Het bedrijf heeft zich uitgebreid in Delfzijl, locatie IJzerweg/Houtweg. Met de aankoop van dit perceel kunnen de voertuigen in Delfzijl geparkeerd worden maar leent de locatie zich ook goed voor een op- en overslag bestemming.

Plannen voor deze bestemming zijn in wording. Sinds 2014 is het perceel in eigendom en is een toegang aangelegd vanaf de Houtweg. Vervolgens is het gehele perceel (8000 m2) afgegraven en imiddels voor meer dan de helft verhard.

parallax background

Bel of e-mail ons
gerust als u vragen heeft.


Neem contact met ons op